Ungdomskoret øver hver mandag fra 15.30 til 16.30 i konfirmandstuen ved præstegården på Skørpingvej i Astrup - alle er velkomne!

Ungdomskoret er for unge fra og med 6. kl.
__________________________________

JUBILÆUMS-KOR- STÆVNE 13/10 TIL 17/10 2018

Folkekirkens Ungdomskor har 50 års jubilæum og Astrup og Rostrup børne- og ungdomskor har 30 års kor-tur-jubilæum i år - det skal fejres!
Vore ungdomskorister indbydes derfor til Landsstævne i København fra første lørdag i efterårsferien og 5 dage frem.
København vil blive fyldt op med sang - i grupper og som ét stort fælleskor med over 400 sangere og korledere fra hele Danmark ved et brag af en jubilæumsgudstjeneste i Københavns Domkirke.

Vi vil blive budt på nogle af landets bedste instruktører, der skal synges små koncerter rundt omkring i København, vi skal medvirke ved søndagshøjmesser i lokale kirker, og runder af med en stor fælles opførelse i Domkirken.

Der bliver også plads til at vi får set noget af København og en tur i Tivoli samt en helt særlig suprise-dansefest, hvor der kommer en meget kendt person og optræder!

Man bliver indkvarteret i Sank Annæ Gymnasiums lokaler med medbragt liggeunderlag og sovepose.

Rejsen og stævnet er gratis for aktive ungdomskorister ved Astrup og Rostrup kirker - menighedsrådene dækker udgifterne!

Foreløbig tilmelding til turen gøres ved at skrive en mail til piath1955@gmail.com, sidste chance for at melde sig til er 25/8.

Skriv venligst hvem mailen er fra, og hvor gammel koristen er på afrejsetidspunktet.